De voordelen van een spiegel op maat

Ze zijn uit huis niet meer weg te denken, de spiegels. We hebben allemaal vaak de behoefte in de spiegel even te checken of we er nog wel goed uitzien. De afmetingen van een spiegel kunnen soms vervelend zijn omdat je net niet kunt zien wat je wilt, denk hierbij bijvoorbeeld aan een spiegel op hoofdhoogte waarin je net je schouders kan zien op het moment dat je de behoefte hebt je middel te kunnen zien om te kijken hoe die nieuwe broekriem je staat. Dit soort situaties zijn erg onhandig maar komen niet voor bij een spiegel op maat. Deze spiegel heeft de maat die jij wilt en zo wordt je in staat gesteld overal in huis de juiste spiegels te hebben voor datgene dat je wilt bekijken.

Spiegel die precies past

Het komt vaak voor dat er een slaapkamer ingericht wordt en hier dan een spiegel moet komen. Het liefst een zo groot mogelijke. In een vertrek met standaard afmetingen is dit nooit een probleem. De problemen beginnen pas wanneer het eigenlijk fijn zou zijn om een spiegel op een stuk muur te hebben dat geen perfecte driehoek is en waar een speciale vorm spiegel mooi zou staan. In een ruimte die een schuin aflopend dak heeft kan dit erg functioneel zijn een spiegel die goed op maat gesneden is. Verder kan een spiegelwand op deze manier ook eenvoudiger overal geplaatst worden. Voor iedereen die dansscholen ontwerpt is dit een uitkomst net als voor iedereen die een privé danszaal op zolder wilt.

Ook voor de kleine oppervlakte

Naast de grote spiegels waar we eerst misschien aan denken in speciale afmetingen te willen. Zijn kleine spiegels ook verschrikkelijk handig. Opeens worden allerlei kleine knutsels mogelijk. Ook kleine spiegels om mee te nemen onderweg die de afmetingen van een hoesje etui of tas als beperkende factor hebben. Spiegels op maat maken even in de spiegel kijken een stuk makkelijker en zorgen voor wat variatie in de spiegels waar uit te kiezen valt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *