Goedkoper sim only abonnement? Gebruik deze vier bespaartips!

Natuurlijk wilt niemand teveel betalen voor een mobiele abonnement. Besparen is echter niet altijd even makkelijk. Zo weet je niet altijd precies op welke manieren je kunt besparen, en of je in jouw situatie wel kunt besparen. Wil je een goedkoper sim only abonnement? Hier lees je vier bespaartips die ervoor gaan zorgen dat je goedkoper uitkomt!

1. Tweejarige sim only abonnementen

Sim only abonnementen met een looptijd van twee jaar zijn het goedkoopst: per maand betaal je bij vrijwel iedere provider het minst wanneer je hiervoor kiest. Dit komt simpelweg door het feit dat je voor een langere periode een contract afsluit.

Abonnementen van twee jaar zijn het langst: langere contracten bestaan momenteel niet wanneer het aankomt op sim only abonnementen. De andere opties zijn 1-jarige abonnementen en maandelijks opzegbare abonnementen. Beide andere opties zijn dus wel wat prijziger dan een sim only van twee jaar.

2. Goedkope abonnementen vergelijken

Misschien betaal je al niet zoveel voor je abonnement en/of kom je voordelig uit. Dit betekent echter niet dat je niet nóg goedkoper kunt uitkomen. Doordat er vandaag de dag allerlei providers bestaan, is het altijd een goed idee om (goedkope) abonnementen te vergelijken. Aanbieders komen dan ook constant met nieuwe bundels, waardoor het verstandig is eens in de zoveel tijd te kijken of er iets interessants voor jou tussen staat.

Er bestaan meerdere websites voor het vergelijken van abonnementen. Zo kun je bijvoorbeeld de goedkoopste sim only abonnementen via SimOnlyCheck.nl vergelijken. 

3. Gebruik maken van acties

Aanbiedingen komen regelmatig voor wanneer het sim only abonnementen betreft. Natuurlijk spreekt het voor zich dat de kans groot is dat je met een sim only deal goedkoper uitkomt. Er lopen eigenlijk altijd wel aanbiedingen, dus het is vooral de vraag of er een geschikte voor jou tussen zit.

Hoewel een lager tarief per maand voor het besparen ideaal is, bestaan er ook andere soort aanbiedingen. Denk hierbij aan gratis data, gratis belminuten en/of sms’jes, een cadeau, en meer. 

4. Abonnementen van goedkopere providers

Hoeveel je betaalt voor een sim only abonnement verschilt per bundel, maar ook per provider. De ene aanbieder is nou eenmaal goedkoper dan de andere. Daarom is het ook aangeraden om hier goed op te vergelijken.

Over het algemeen zijn aanbieders zonder een eigen mobiele netwerk goedkoper dan telecomproviders die wel een eigen netwerk bezitten. Onder ander door de lagere kosten kunnen mobiele abonnementen goedkoper worden aangeboden. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *