Hoe kan je een goede goedkope magnetron kopen?

Een goede magnetron kost je al gauw honderden euro’s. Als je niet goed oplet dan betaal je al snel teveel voor een nieuwe magnetron. Een goede magnetron hoeft namelijk niet altijd duur te zijn. Natuurlijk moet de kwaliteit van de magnetron goed zijn, maar dit betekent niet dat je de hoofdprijs hoeft te betalen. Daarom hebben wij hieronder de beste tips waarop je moet letten om een goede en goedkope magnetron te kopen.

Koop je magnetron in de aanbieding

Een magnetron aanbieding kan je al gauw 20% op de aankoopprijs besparen. Weet je zelfs een goede aanbieding te scoren, dan kan dit oplopen tot 40%. Een goede aanbieding kan je dus een hoop geld besparen. 

Veel merken komen eens per jaar met nieuwe modellen op de markt. In de maand(en) daarvoor zullen oudere exemplaren voor veel schappelijkere prijzen te koopen zijn. Tientallen procenten korting en daarmee honderden euro’s besparen is heel normaal. Heb jij dus een magnetron op het oog, wacht dan een aantal maanden tot deze in de aanbieding komt. 

Vergelijk voordat je overgaat tot een aankoop

Een aanbieding wilt niet altijd zeggen dat je de laagste prijs betaald. Er zijn namelijk ontzettend veel budget aanbieders die veel scherpere prijzen hanteren als de bekende webwinkels. Zorg daarom dat je altijd de prijs vergelijkt en het liefst op de EAN code. Veel webwinkels hebben een laagste prijs garantie. Dit betekent dat jij als consument dan het product meekrijgt voor het bedrag waarvoor deze elders te koop is.

Koop enkel wat je nodig hebt

Er is tegenwoordig ontzettend veel mogelijk. Een ovenfunctie op je magnetron, de magnetron bedienen met je smartphone en hoge vermogens voor het sneller opwarmen van maaltijden. Super handig, maar je betaalt natuurlijk wel voor al deze functionaliteiten. Als je deze functionaliteiten vervolgens nooit gebruikt, betaal je gewoonweg veel te veel geld.

Ga je dus een magnetron kopen, bepaal dan van te voren wat je precies nodig hebt. Een vrijstaande magnetron is bijvoorbeeld al een stuk goedkoper als een inbouw variant. Daarnaast speelt de ovenfunctie en grote rol en hoeveel vermogen de magnetron moet zijn.

Kies voor een tweede kans magnetron

Heel veel webwinkels hebben tegenwoordig een tweede kans keuze. Dit zijn modellen die nog helemaal niet zijn, maar door klanten zijn geretourneerd of een kleine beschadiging hebben. Op deze modellen zit vaak een behoorlijk korting, maar werken nog uitstekend. Vind jij het niet erg dat de magnetron als eens uit de verpakking is geweest of een klein deukje hebben dan is de tweede kans magnetron een goede keuze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *