Philips Hue Bridge als commandocentrum

De verlichting van het Philips Hue systeem is superslim. Je kunt elke lamp bedienen met een app op je smartphone. Daarmee is in te stellen wanneer lampen moeten branden, in welke kleur, welke sterkte en wanneer ze automatisch uit moeten gaan. Om al deze mogelijkheden te kunnen gebruiken heb je meerdere componenten nodig. Die zijn allemaal met zekere regelmaat verkrijgbaar in Philips Hue aanbiedingen. Net zo belangrijk als de lampen is de Philips Hue Bridge. Dat is het commandocentrum, waarmee alle andere componenten worden aangestuurd. Dat is de reden waarom er in elke starterskit een bridge is toegevoegd.

Wat doet de bridge?

Een Philips Hue Bridge is een soort hub, die de communicatie verzorgt tussen je smartphone en de lampen. Op een bridge kunnen ongeveer 50 lampen worden aangesloten. De bridge heeft ook verbinding met de wifi in je woning. Daardoor ben je in staat om de smartphone te gebruiken voor de bediening van het Philips Hue systeem. Via de app heb je zowel thuis als onderweg contact met de bridge. Daarmee is alles van de verlichting te bedienen: de kleur, de helderheid, het moment van in- en uitschakelen, etc. De bridge laat je ook communiceren met alle andere componenten.

Aanbiedingen

Als je een Philips Hue systeem in de loop van een aantal jaren wilt opbouwen, kun je door gebruik te maken van aanbiedingen flink wat geld besparen. Uit onderzoek blijkt, dat de gemiddelde korting die op Philips Hue componenten in aanbiedingen wordt gegeven ongeveer 30 procent is. Het is echter lastig om zelf te bepalen welke aanbieding er op dit moment loopt en hoeveel korting er gegeven wordt. Dat kun je het beste bekijken op het online platform Philips Hue aanbiedingen. De aanbiedingen worden per component  getoond, zodat je meteen ziet of jij korting kunt krijgen op je volgende aankoop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *