Een goede spreker boeken: waar doe je dat?

sprekers inhuren

Je denkt er over na om een grootschalig bedrijfsevenement te organiseren. Echter vraag jij je als manager al meteen af; ‘moet ik weer de hele dag aan het woord zijn?’ misschien kan het wel extreem verhelderend zijn als er eens iemand anders aan het woord komt. Waarom zou je niet eens een expert binnen een bepaald domein aan het woord laten komen? Nodig eens een spreker of gastspreker uit op jouw evenement en laat jouw publiek inspireren of misschien wel motiveren door de meest unieke verhalen. In deze blog nemen we je mee in dit traject. Waar boek je zo’n spreker en hoe gaat dat in zijn werk?

Kies het juiste bureau

Wil je een bekende of aansprekende Nederlander boeken als spreker? Maar weet je niet waar te beginnen? Of boek je liever een keynote spreker? Hiervoor is het belangrijk om verschillende sprekersbureaus te vergelijken. Vergelijk hiervoor verschillende. Bureau verschillen ook in ervaring, consultants, netwerken en flexibiliteit. Het grootste sprekersplatform van Nederland is het al meer dan 25 jaar bestaande Speakers Academy.

Bespreek geschikte sprekers

De meeste sprekers adviesbureaus werken samen met meerdere sprekers of dagvoorzitter. Het Rotterdamse Speakers Academy bijvoorbeeld werkt samen met meer dan 25.000+ (inter)nationale topsprekers. Dit wil zeggen dat de geschikte spreker voor jouw evenement er altijd is, maar ga die maar eens vinden tussen 25.000+ anderen. Daarom helpen de consultants van Speakers Academy jou graag om uit hun enorme sprekers netwerk die ene inspirerende spreker te vinden.

Spreker boeken!

Nu je weet welk sprekers adviesbureau het beste bij je past en je hebt gekeken naar verschillende sprekers welke wel eens goed bij jouw evenement kunnen passen is het tijd om die ene geschikte spreker te boeken! Het grote voordeel van Speakers Academy als sprekers adviesbureau is dat ze je van A tot Z ontzorgen. Ze leggen het contact met de spreker(s) praten hem of haar bij omtrent jouw wensen en eisen en regelen het logistieke proces af met de spreker en jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *