Wat heb je allemaal nodig na de bevalling?

Bevallen is een onvergetelijke ervaring voor vrouwen. Ondanks de pijn en strijd, zul je je gelukkig voelen met de aanwezigheid van een kleintje. Het is waar dat ouders alles van tevoren moeten voorbereiden, inclusief het verstrekken van goede producten voor verzorging baby´s. Ze zijn klein, maar een baby heeft veel spullen nodig. Deze omvatten luiers, fopspenen, flessen, kleding en vele andere. Een moeder moet weten wat hun baby nodig heeft en probeert aan zijn of haar eindeloze vraag te voldoen. Dus, hoe zit het met de moeder? Na de bevalling heeft de moeder ook veel behoeften te vervullen. Leren wat je moet voorbereiden na de bevalling, voorkomt toekomstige problemen.

Mesh ondergoed is een must

In plaats van na te denken over het kopen van babyspeelgoed na de bevalling, moet je je concentreren op andere belangrijke dingen. Mesh ondergoed is belangrijk vanwege het comfort. Je kunt het in het ziekenhuis dragen of nadat je het naar je huis hebt gestuurd. Meestal heeft een moeder twee paar van dit ondergoed nodig in het ziekenhuis en meer paar thuis. Dit mesh-ondergoed biedt het beste comfort voor vrouwen die net zijn bevallen. Hij rekt goed uit en is wegwerpbaar. Het ondersteunt je onderlichaam zonder problemen te veroorzaken, zoals knijpen, vernauwen of samendrukken van de buik.

Pijnstillers en verdovende spray

Het volgende belangrijke dat je mogelijk nodig hebt na de bevalling, is een verdovende spray. Dit is handig voor de eerste vijf dagen na de bevalling. Het doel is het verlichten van pijnen die optreden in je bekkengebied veroorzaakt door een traumatische ervaring. Deze pijn heeft tijd nodig om te genezen en het kan zijn dat je deze verdovende spray moet gebruiken om de pijn te verlichten. Een andere optie zijn eventuele OTC-pijnstillers die je in drogisterijen kunt vinden. Meestal geeft het ziekenhuis je ibuprofen na de bevalling. Je kunt het thuis weer gebruiken als dat nodig is.

Voedingstops of bh’s

Alle vrouwen zouden er een paar moeten hebben na de bevalling. De eerste reden waarom je ze nodig hebt, heeft te maken met comfort. Dit product wordt niet geleverd met een beugel, dus het veroorzaakt geen compressie op je borstweefsel. Dat betekent dat het meer melkproductie stimuleert en ongemak tijdens het geven van borstvoeding voorkomt. Om nog maar te zwijgen van het feit dat het ook de gezondheid van de borsten verbetert vanwege de adequate ondersteuning. Een andere reden is veelzijdigheid. Zwangerschapsbeha’s bieden gemakkelijker toegang voor de mond van een baby om de tepel van de moeder te bereiken. Het zal ook geen enkele beweging beperken. Het beste is dat je verschillende stijlen voedingsbeha’s kunt kiezen. Je zult dus degene kunnen vinden die zeer comfortabel voor jou zijn.

Stevige pads worden aanbevolen

Het is normaal om enkele weken na de bevalling afscheiding en bloeding te hebben. Om problemen te voorkomen, moet je enkele kwaliteitspads kopen om het bloeden aan te pakken. Je moet tijdens het herstel geen tampons dragen, omdat deze je vagina kunnen beschadigen. Aan de andere kant zijn stevige pads zowel veilig als comfortabel, terwijl ze efficiënt omgaan met bloedingen. Je moet er veel van kopen omdat de ontlading enkele weken kan aanhouden. Je moet dus wat geld uitgeven aan dit product en andere items die je misschien nodig hebt na de bevalling. Het is omdat comfort en veiligheid boven alles staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *